Novischerna möter IDRU i volleyboll

Under måndagseftermiddagen var det ännu soligt med lite uppehåll ovanför Lund, vilket gav ett perfekt tillfälle för novischerna vid Medicinska Föreningen Lund-Malmö att få testa en av dess största utskott: Idrottsutskottet (IDRU)! Med sina driftkostnader på ungefär 38 000 kronor per år så är idrottsutskottet lätt Medicinska Föreningens mest pengaslukande utskott, även om fyra åttondedelar faktiskt går ut till alla lokalhyrorna för de olika evenemangen. IDRU har som tradition att visa upp sig under Novischperiodens första vecka med en spökbollsturnering, men i år var upplägget helt förändrat. Istället för att spela spökboll i Bollhuset så blev det istället volleyboll på utomhusplanerna i Borgarparken nära Delphi. Idrottsförmännen Carin Janz, Simon Larsson samt Jakob Jönsson var på plats för att leda lekarna. De nio novischgrupperna delades upp i fyra grupper, och spelade åtta omgångar på de fyra planerna som fanns tillgängliga. Evenemanget blev lyckat och fick positiv feedback från novischerna.

IDRU kommer att fortsätta med sina sportarrangemang under det kommande verksamhetsåret. Deras schema ser i nuläget ut så här:

Måndag 18.00-19.00: Löpning runt löparbanan som ligger framför Bollhuset.
Tisdag 20.30-21.30: Innebandy, vilket spelas vid Svaneskolan.
Fredag 17.00-18.00: Fotboll, som spelas på Lerbäcken.
Lördag 12.00-13.00: Simning Högevallsbadet, med gratis inträde om man lyckas sno åt sig en plats när anmälningslänken släpps klockan 10:00 samma dag!
Söndag 17.00-18.30: Volleyboll i Bollhusets B-hall, eller beachvolley utomhus, beroende på väder.

I väntan på allt det roliga är ni välkomna att se på Lovisa Lundins bilder från söndagen! Helt underbara tycker vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s