Partus HT21 i bilder

Som många av er vet har en förlossning kommit och gått: novischer har blivit ettor. Sondens redaktörer befann sig i bakgrunden på den stora avslutningssittningen och njöt av att se alla glada miner på såväl faddrar som novischer – både de spiknyktra och de barstoppade. Liksom Sångboken-sittningen hölls även denna sittning i två upplagor, men samtliga sittningar hölls på Wermlands nation och delades upp mellan två salar. Detta gav generalerna möjlighet att hålla till på en och samma sittning med det enda hindret att behöva springa mellan rummen. Årets novischer blev den här terminen från läkarprogrammet: Filip Carlsson, från logoped/audionom: Sigrid Söderström och från biomedicin: Oscar Fribing Fegler. Årets fadder blev Olivia Berlin.

Själva sittningen verkar alltså ha varit en framgångssaga och det har vi bland annat sexmästarna Adam Schindele och William Smith att tacka för. Vad som skedde efter att nationen stängde dörrarna får ni själva spekulera kring i små grupper.

Foto: Corfotograferna Tove Wadman Drakenfors & Smilla Påhlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s