Horoskop – December

Horoskopen för december är här! Läs och planera din kommande månad.

Vattumannen (Zoloft)

21/1-18/2

Tro inte att allt ditt slit i November inte har payat off, kära vattuman. Du har belönats för dina mödor med säsongsdepression och kaffeberoende. Inte så pjåkit om du frågar oss 😉 

Ditt utbrända psyke kommer ha svårt att processa december men på något jävla sätt kommer du genom ett rent under av mental gymnastik och koffein pressa dig genom månaden i princip fläckfri och ta dig vidare in i 2022. 

Vårat råd: håll huvudet högt och försök dölja att du under första adventsveckan kollade på Love actually fem gånger och grät alla visningar.

Tips: Mutea dig själv på zoom så hörs inte den förlamande ångesten.

Kärleksdagar: 3 8 

Otursdagar: 6 9 16 25

Fiskarna (Frappuccino)

19/2-20/3

Det är dags för action! När solen lyser upp ditt tionde hus av karriär och framgång är det dags att kavla upp armarna och avsluta ditt netflixkonto (eller logga ut från ditt ex mosters styvdotters katts konto). Har du en idé du gått och funderat på länge, ett jobb du tänkt söka, någonting du vill lära dig? Kör NU! Snart är det för sent, för när fullmånen lyser upp i tvilligarnas kommunikativa tecken den 18 december blir du en riktigt störig pratkvarn och du kommer sabba allt i din väg. Var gärna frånvarande från alla PBL från och med detta datum, och hoppa helst nyårsfesten också, för allas örons skull. 

En av dina julklappar kommer avslöja en enorm  hemlighet om en familjemedlem.

Kärleksdagar: 3, 6, 11

Otursdagar: 18, 22, 28

Väduren (Lergigan)

21/3-20/4

Julen väntar runt hörnet och om det är någon som är redo för att krypa upp i soffan med ett glas glögg framför brasan så är det Väduren. Den 13e december hamnar krigsplaneten Mars i ditt nionde hus, det filosofiska huset. Du kommer vara i kontakt med ditt inre och därmed lugn för en gångs skull. Precis som julen ska vara – till för bara dig.

 I äkta zen-astrogäri-anda kommer nyår vara katartiskt, en ny start på riktigt. Du gör bäst i att rensa dina DMs från kirurgerna på Skånes Universitetssjukhus för starkast effekt. 

Kärleksdagar: 24e december

Otursdagar: 1a december

Oxen (Haldol)

21/4-21/5

Kära oxe, du är en sann glädjespridare! Din månad kommer kantas av härliga besked både privat och professionelt. Din glada energi verkar vägra stanna hos dig och sprida sig till alla du möter. Kanske din tutor äntligen värmer upp för dina skämt eller så kanske du får det där efterlängtade leendet tillbaka från busschauffören som du knappt visste du behövde. Dina julklappar är on point och släkt och vänner fullkomligt älskar dina inköp. De enda som verkar vara immuna mot din kusliga kraft är epidemiologer men vi på sondens stjärnskådare klandrar dem inte.

Du kommer bli smittad av någonting den elfte.

Kärleksdagar: 25 28 26

Otursdagar: 3 9 11

Tvillingarna (Haldol igen)

22/5-21/6

Mani, mani, mani. Tvillingens december är tjackstinnad. Det handlar så klart inte om att tentaperioden närmar sig – ursprunget till Tvillingarnas maniska skov i december (och de kommer vara många) är att krigsplaneten Mars kommer landa i rakt ner i ditt sjunde sociala hus den trettonde December. Din redan vidriga Instagram kommer fullständigt bombaderas av självsäkra jul- och nyårsposts. Dina ex borde redan nu blocka dig från alla möjliga kontaktvägar, för om det är någonting din maniska persona kommer göra så är det att kriga sönder för minsta lilla sociala utbyte. Du är helt gränslös i ditt kontaktsökande. Men frukta icke – du kommer så klart få den uppmärksamhet du kräver, det är sedan länge känt för karismatiska tvillingar. 

Kärleksdagar: I vanlig ordning exakt alla

Otursdagar: Inte en enda i sikte

Kräftan (Mysem)

22/6-23/7

Ughhh jaha, så måste man ta konsekvenserna av sina handlingar. Och det är på sätt och vis vad December är för dig, Kräftan. I November kunde du köra all in på nystartade kärlekar, men det är slut på det nu. Tog du tutorns nummer? Eller den lite jobbiga PBL-kompisens? Då är det tyvärr dags att fördjupa just den relationen i December. För nu går din kommunikativa planet, Merkurius, in i ditt fucking partnerhus. Fy. Fan. Tänker du. Men om det är något KBT har lärt oss så är det statistiskt signifikanta resultat för ökad hälsa och det kanske även gäller dig, Kräftan? Det är dags att sluta ducka möjligheten till en djup och vacker relation och ta tag i det. Spring bort från julmisteln och lösa relationer, ta istället din käresta i handen och kolla hen djupt i ögonen och… kommunicera. 

Kärleksdagar: Tyvärr är detta upp till dig själv

Otursdagar: 1a december

Lejonet (Attenin)

24/7-23/8

Du vet känslan när man läser stycke efter stycke i en tjock och förjävlig kursbok bara för att efter 20 minuter inse att man inte absorberat ett enda ord? Ungefär så kan din december beskrivas Lejon. Du kommer ta dig igenom mycket men inget som lämnar ett varande intryck dessvärre. Och när 31a äntligen är kommen så kommer du stå där i din nyårsoutfit stirra på raketerna och tänka…. Vafan hände precis? Frukta icke, ty bättre tider väntar på horisonten (tror vi).

Akta dig för fallande istappar

Kärleksdagar: 5 16 24

Otursdagar: 2 7 8 21 27

Jungfrun (Hibernal)

24/8-23/9

För jungfrun är december en månad av tokigheter. Helt loco bananas crazy. Du har ingen aning om vad som händer i ditt liv just nu och det har ingen annan heller. En dag renoverar du köket, nästa drar du på en spontanresa till Kalmar för att sedan bryta ihop av all småländska och dra hem till trygga Lund igen. Plugget kommer gå skit så fokusera på att odla en spännande personlighet denna månad. Bli lite quirky liksom (tänk manic pixie dream girl och Zooey Deschanel). 

Dina juklappar kommer också vara kaos, och vi rekommenderar att du tar en extra fundering innan du ger dina småsyskon något konserverat organ du hittat i källaren på BMC eller din diabetiska farmor lite av din hemlagade kola. 

Prova en kul ny hårfärg eller frisyr!

Kärleksdagar: 4 12 25

Otursdagar: 8 11

Vågen (P-Piller)

24/9-23/10

Oj oj – december innebär chans för romans! Förra månaden kämpade du med livet, kärleken och världsalltet men nu kanske, kanske du kan vända på det. Du glöder med sexuell energi, särskilt efter den 18 december och enligt Expressens horoskop ska du haffa en vädur eller en vattuman. 

Julen kan vara MYCKET kul om du firar den med en partner eller någon du är sugen på, men kan bli lite krävande för moral, samhällsnormer och familjeband om det är med kusinerna. Du kommer ju inte kunna lägga band på din inre sexy beast.

Köp för fan inga fyrverkerier.

Kärleksdagar: Alla typ? 

Otursdagar: 31 (snälla inga fyrverkerier)

Skorpionen (Colombianskt mjöl)

24/10-22/11

Wow – du har ett riktigt cashflow i december! När solförmörkelsen sker i ditt andra hus handlar allt om stålar. Detta är ju riktigt tacksamt med tanke på förra månadens hutlösa spenderande på olika nationsklubbar, de feta julklapparna du tänkt köpa och decembers pissiga CSN. Hur ska du få pengarna då, kära skorpion, om du känner att ett jobb på Ica bara är för pöbeln som aldrig kom in på MF?

Vårat tips: ta tag i din entreprenörsanda! Börja sälja lite handvirkade rånarluvor, langa lite läkarsprit till bänga LTH-ares nyårsfest, kanske donera någons organ? Som skorpion är du ett modigt tecken så gör något nytänkande. Det är trots allt i lagens gråzoner de riktiga pengarna finns. Cha-ching.

Skaffa pensionärsbroddar till dina skor.

Kärleksdagar: Money can buy you love, fokusera på kärleken i januari istället

Otursdagar: 24

Skytten (Kosttillskott)

23/11-22/12

Förra månadens vila gjorde succé, och du är redo för nya tag. Du har ett glow denna månad, kära skytt! (Dubbelchecka kanske att det inte är pregnancy glow om det blev mycket mys i november). 

Efter din vila är du ett knippe av positiv energi, en julklapp hela du! Alla i din omgivning älskar dig och beundrarna kommer stå på rad. Nyårskyssen blir inga problem att fixa även för dig som är singel, snarare blir det svårt att välja en enda person. Så varför inte köra på alla? 

Detsamma gäller dig i ett förhållande. Det är snart år 2022 och monogami känns numera ganska passé.

Akta dig för snöbollar med is i.

Kärleksdagar: NYÅR förfan

Otursdagar: 13, 19

Stenbocken (Äggtoddy)

23/12-20/1

Du fullkomligt älskar december! Vare sig det är uppladdningen inför jul eller utsikten över ett nytt år som väntar så är du helt i ditt rätta element denna månad. Detta kommer såklart ge dig förutsättningarna att lyckas med dina åtaganden. Var försiktig dock, ingen gillar en väljusterad, lycklig och framgångsrik person så håll dina vänner nära och dina fiender på mute!

Tacka inte ja till några som helst erbjudanden att spela tomte på julafton. 

Kärleksdagar: 4 12 27

Otursdagar: 4 (whaat?) 7 15

Är du missnöjd med ditt horoskop? För deppigt, för jobbigt eller kanske för positivt? Vi är måna om vad Sondens läsare tycker och vill informera att horoskopets team alltid kan nås via swish eller annan betalservice. Kontakta sonden@mfskane.se för nummer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s