Horoskop – April

Horoskopen för april är här, om än lite sent. Nu får du svar på varför förra veckan kanske kändes lite konstig… Läs och planera dina kommande veckor, för att undvika ytterligare katastrofer.

Sömntabletter

Väduren 21/3- 20/4

Kära Vädur – Oj vad du har jobbat på! Tyvärr börjar det märkas på din prestanda. Dina kursare har sett dig ramla in en timme sent till samtliga föreläsningar sedan övergången till platsundervisning och var det karnevals- eller spexmötet som var nu ikväll? Eller var det igår!? Du minns inte längre. Det kanske är dags för en välbehövlig paus där du fokuserar på det som är viktigast för just Dig. Du har precis/kommer snart bli ett år äldre – kanske är det dags att låta ålderns visdom leda dig till en lugnare plats. En lördag på Kallis, en långfika i Botan eller kanske lite välbehövlig sömn? Dags att börja betala tillbaka din sömnskuld, vuxen som du nu är. 

Otursdagar: Alla dagar med morgonföreläsning…

Kärleksdagar: Påskhelgen

Kokain

   Oxen 21/4-21/5

Katching! Din ekonomiska planet är aktiv under april månad, vilket betyder att du har all möjlighet i världen att förverkliga dina drömmar om att bli ekonomiskt oberoende. Tiden är kommen för att investera hela familjearvet i en högrisk-ISK på Avanza och köpa aktier i de mest obskyra up-and-coming företagen på Medicon Village – lita på magkänslan, den guidar dig så som den en gång guidade Bitcoin-pionjärerna. Ett varningens ord, dock: En Wallstreet-varg kan också falla hårt om stjärnorna byter riktning. Simma lugnt bland hajarna!  

Otursdagar: 13/4, 22/4

Kärleksdagar: 25/4 (löning)

Tvillingarna 22/5-21/6

Mars och Saturnus slår sig samman i ditt internationella hus – lagom till startet på ansökningsperioden för internationella utbyten. Är någon högt uppsatt inom Medicinska fakulteten en Tvilling kanske? Hade du redan planer på att åka långt långt bort från lilla Lund så finns det inget tydligare tecken än detta. Måske att Lund ändå ligger varmt om hjärtat? Då kanske en dagstur till København kan stilla utlandssuget. Varför inte komplettera med en 7,5 HP kurs i danska till hösten? Du kommer bli multinationell på nolltid, liebling! 

Otursdagar: 15/4

Kärleksdagar: Alla lördagar!

Mouth gag

 Kräftan 22/6-23/7

Älskade kräfta, vi gillar dig, men inte just nu. Eller… Det är komplicerat. För din egen sociala överlevnads skull bör du hålla dig hemma den kommande månaden. Vi snackar NOLL sociala kontakter, du kommer med stor risk att göra bort dig. Tänk att du har chansen att få lajva karantän igen! Kul! Du har ju lärt känna många nya människor på sista tiden – det är nog hög tid att sätta dig ned och reflektera kring dessa nya relationer. Kanske är det nu du ska satsa på en 30 day meditation challenge, som ett silent retreat i Sydostasien fast på hemmaplan. Ladda ned Headspace och låt din inre röst få ta plats medan din yttre röst tystnar. 

Otursdagar: Alla.

Kärleksdagar: …. stelt.

Psykolog

Lejonet 24/7-23/8

Kära Lejon – för dig väntar en något tuffare månad men misströsta ej, så länge du tar till några hjälpmedel kommer du att klara dig fint. Dina vänner kommer spela en stor roll för dig den här månaden, så tacka dem ordentligt på förhand. Under kommande veckor kommer du utan tvekan spy ur dig dina avgrundsdjupa tankar och ta med ditt mörka moln vart du än går. Du kommer skamlöst utnyttja din omgivning för att få den bekräftelse du behöver för att ta dig igenom denna månad. “Ja, vi fattar, det suger att din rumskompis diskade din kaffemugg med fel teknik. Stackars stackars dig”. Samtidigt så kommer din inkomstplanet möta stabila Saturnus och Mars den här månaden, så passa på att köpa något riktigt fint till dina vänner i slutet av månaden som tack för att de har stått ut med dig. 

Otursdagar: Varje dag är en otursdag för dina vänner i alla fall…

Kärleksdagar: De var nog förra veckan.

Jungfrun 24/8-23/9

Sakta ned, kära Jungfru, det går för fort! Må vara att du VILL göra allt du håller på med, och det går förvisso bra, men CHILLA!!! Du kommer sluta upp som Väduren om du inte lugnar ner dig. Din framåt-anda kommer kanske belöna dig med ett och annat nationshaff den kommande tiden, men snälla – försök inte carpa varenda sekund av dina bakisdagar. Kom ihåg att du inte alltid måste vara påväg någonstans eller i färd med ett nytt stort projekt. Du behöver inte axla ALLA förmannaposter du hittar under utlysningsperioden. Du räcker till precis som du är!<3

Otursdagar: Söndagar.

Kärleksdagar: Fredagar.

 

P-piller

Vågen 24/9-23/10

Din kärleksplanet och familjeplanet kommer att mötas i april. Vad betyder det mån tro? Det kan vara svårt att tyda stjärnorna, kära Våg, men vi tror att du kan vänta dig en fin månad med nära och kära. Stjärnorna säger likaså att du kan vänta dig andra nyheter under denna månad. Var således försiktig med den kärlek du delar med dig av, såvida du inte önskar att få en till rumskompis inom 9-10 månader. 

Otursdagar: 14 dagar innan nästa menstruation.

Kärleksdagar: 14 dagar innan nästa menstruation.

Alkohol

Skorpionen 24/10-22/11

Actionplaneten Mars kommer i april månad att möta disciplinerade Saturnus och för dig, kära Skorpion, betyder det att det nalkas en månad av välplanerad våghalsighet. Kanske är det nu som du vågar erkänna för snyggingen i terminen över att du har varit dökär i denne sedan novischperioden? Eller så är det ÄNTLIGEN nu som du vågar säga till mansplainern i PBL-gruppen att lugna ner sitt ego? Efter många om och men är det helt enkelt dags för dig att leva ut dina inre drömmar och stjärntydarna håller tummarna för dig, älskade Skorpion!

Otursdagar: Måndagar

Kärleksdagar: 12/4 och Valborg

Lugnande medicin mot konfusion

Skytten 23/11-22/12

Kära Skytt, du är ju visserligen disciplinerad av naturen, men just den här månaden kommer detta att sättas på prov. Saturnus och Mars kommer att mötas, vilket för Skorpionen bådar gott men för dig kommer det tyvärr bara att skapa obalans. Vi råder dig att inte ta några stora beslut under kommande veckor – risken är att de inte blir så genomtänkta även om du tror det. Det kan likaså vara en bra idé att skicka en outfit-bild till en god vän om morgnarna, för att se till att dagen inte börjar med ett dåligt beslut. Lycka till… Antar vi. 

Otursdagar: Måndag-fredag… Sorry.

Kärleksdagar: Varannan fredag.

Lugnande medicin

Stenbocken 23/12-20/1

Älskade Stenbock – din styrare, Saturnus, möter Mars i april månad. För dig innebär det, liksom för Skytten, en något suddig vardag. Emellertid kommer det yttra sig något annorlunda för dig. Från att vara den som oftast tänker rationellt kommer du bli den som vars tankar främst styrs av känslor framöver. Du kanske handlar lite mindre genomtänkt än vad du är van vid och får plötsligt infall att säga exakt vad du känner och tänker i en situation. Om det är någon i gänget som börjar bråka med några armbågskrigare inne på klubben framöver så är det garanterat du. Inte för att vi klandrar dig, men se till att inte hamna i trubbel!

Otursdagar: Påskhelgen.

Kärleksdagar: Kvalborg.

​​Vattumannen 21/1-18/2

Mars och Saturnus kommer att mötas i ditt tecken, kära Vattuman, vilket betyder att du har alla stjärnorna på din sida. Actionplaneten Mars för dock med sig mer än bara “sparks of creativity” – det gäller att se upp så att dina två månader av framgång inte stiger dig åt huvudet. Någon kommer kanske få för sig att sabba för dig av ren avundsjuka. Rätt som det är så är det kanske du själv som sätter käppar i hjulet! Du kanske ska ligga lite lågt med att säga vad du fick för procent på tentan osv… Vi vet att du är superduktig, men hela världen behöver kanske inte veta liksom? 

Otursdagar: Hela sista veckan i april.

Kärleksdagar: Alla dagar fram till sista veckan i april.

Fiskarna 19/2-20/3

Actionplaneten Mars besöker ditt 12:e hus vilket för dig, kära Fisk, innebär återhämtning och vila. Kanske har du slitit ut dig under den senaste månaden – det var mycket som kanske inte gick riktigt som planerat, ellerhur? Men nu är det snart påsk och vad innebär väl det om inte att trycka smågott och kolla om hela Sex & the City när serien går om på kanal 3. Skippa plugget och stäng av mobilen – du har viktigare saker för dig.

Otursdagar: 24/4, 25/4

Kärleksdagar: 16/4

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s