Sonden lanserar webbsidan!

Ja, då var det äntligen dags! Efter flera veckor av how-to tutorials på YouTube och Google sökningar på ”how to make a website” så har Sondens redaktörer äntligen lyckats fixa en (hyfsat) bra webbsida där vi kan lägga ut flera artiklar under de kommande veckorna! Medan Matilda kommer att ansvara för Sondens tryckta bilaga kommer jag (Gustav) att sköta webbsidan, men tillsammans kommer vi att skriva om allt det roliga som händer inom Medicinska Föreningen. Så håll i hatten, för nu drar resan mot framtiden igång!

20180314_101822

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s