Vill du vara IFMSA-fadder i sommar?

På Kårtidningen Sonden publicerar vi alltid upp bidrag från våra läsare, och idag går ordet till Sofia Marinko som representerar IFMSA! Läs mer om hennes tips för den kommande sommaren:

Hej! Jag heter Sofia Marinko, går termin 4 på läkarprogrammet, och är i år utbytesansvarig för IFMSA tillsammans med Anna Székely och Natalija Karabasevic.

Utbytesperioden är i år mellan 2-27 juli. Under utbytet så kommer det hit läkarstudenter från alla världens hörn som praktiserar kliniskt eller inom forskning. När de inte är på sina praktikplatser så anordnar vi ett socialt program. Exempel på aktiviteter är köttbullsmiddag på Locus, cykelutflykt på Ven och Finlandsfärjan. Att vara fadder innebär att organisera och delta i delar av det sociala programmet. För detta får du poäng som du använder för att söka utbyte sommaren 2019. Dessutom blir det grymt häng för dig som stannar kvar i Lund i sommar! Som vanlig fadder ska du delta i minst 3 aktiviteter och får då 1 poäng. Som ansvarsfadder ska du organisera 3 aktiviteter samt ha extra ansvar för en utbytesstudent och får då 4 poäng.

För mer information och anmälan, kontakta oss utbytesansvariga på leo.skane@ifmsa.se eller lore.skane@ifmsa.se. Det är först till kvarn som gäller för att bli fadder!

P.S. Är du inte kvar i Lund i sommar men vill bidra till utbytet och tjäna 1500 kr? Du kan hyra ut din bostad till en utbytesstudent mot denna ersättning. Hör av dig på någon av mejladresserna ovan för mer information!

Map of the World

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s