Medicinskt korsord – facit

Här kommer den efterlängtade lösningen på Haralds medicinska korsord, för er som inte redan löst det! Snabbast på bollen var Joseph Wokil (läkarprogrammet) som knäckte koden BÖNDER inom 1,5 timma efter publicering. Fantastisk prestation!

Ovanstående exempel skickades in av Paint-konstnärerna Simon Lundström och Moa Sandström (läkarprogrammet) och vi tänker att det får utgöra facit. Kom ihåg – Sonden skrivs av studenter, för studenter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s