HOROSKOP OKTOBER

Merkurius går in i Jungfrun den 2:a oktober och återgår in i Vågen den 10: oktober. En halv solförmörkelse i Skorpionen sker den 25:e Oktober. Scenen är uppsatt för en händelserik och intensiv tid, Karnevalen kommer aldrig komma i närheten av livet på MF. 

Läs och begrunda!

Väduren

21/3- 19/4

Slutet på något kan vara början på något annat. Du stänger en dörr men öppnar en annan. Denna månad bör du ge dig själv utrymme för självrannsakan. Det är därför vist att åsidosätta tid för att gro fröna som växer i ditt liv. Avboka allt socialt och lägg fredagskvällarna på att göra de Ankikort du ignorerat i flera veckor.

—————

Oxen

20/4- 20/5

Samhörigheten med ens medmänniskor kan vara bland det finaste vi upplever under våra korta liv på jorden. Men det är lättare sagt än gjort. Det är dags för dig att öppna upp dig och visa dina sårbara sidor. Har du ångest över inflationen? Börjar säsongsdeppen kicka in? Är du rädd att du inte kommer få plats på Corbalen? Ventilera dessa känslor på PBL:ns måbrarunda och allt kommer lösa sig.

—————

Tvillingarna

21/5-21/6

Ansvar samlar du på dig snabbare än nollesjukan sprids på stadens campus. Viktigt för dig är att lära dig hur man säger nej. Men helt ärligt har du “försökt” så pass många gånger att någon förändring aldrig lär ske. Fokusera istället på att ha kul då denna månad! Du har 4st överraskningar väntandes på dig. Stjärnorna säger att du ska satsa på att bli utestängd under Corbalens toapaus. Kanske är du inte ensam om att ha en grov tidsoptimism? Love is in the air.

—————

Kräftan

22/6 – 22/7

Denna månad kommer vara en succé. Kärlek, cykel utan punka, hyran betalad i tid. Inget kan gå fel! Se bara till att vara ödmjuk, det brukar ju lätt glömmas av dig. Du bör gå så mycket du kan med blicken i marken. Både rikedomar, PBL-fika och självinsikt kan dyka upp på den våta asfaltens yta. Och stanna hemma 22/10!!!

—————

Lejonet

23/7 – 22/8

Du har ett inre lugn som lätt gör att du känner dig bekväm och trygg. Men hur vet du att din tillvaro verkligen är så trygg? Du bör därför se över din “stabila” grund då denna månad för med sig kaos i ditt liv. Kan du verkligen betala tillbaka dina sms-lån? Funkar brandlarmet hemma hos dig? Pluggar du ens rätt linje? Fixa dessa risker och känn dig lugn inför hösten!

Din bästa vän i oktober är Kräftorna. Planeterna yrkar starkt på att du ska överskölja kräftorna med vänliga gester. Det är vägen till lyckan.

—————

Jungfrun

23/8 – 22/9

Du har lätt för dig att ta åt dig av andras ord. Men är din uppfattning av vad andra säger verkligen verklighetsförankrad? Jobba på att lyssna mer på andra och ge dem bekräftelse. Smicker är aldrig fel. Vem vet, kanske är detta sättet till att bli någons +1 på Corbalen? Undvik hundar då de riskerar att ta uppmärksamheten från dig.

—————

Vågen

23/9 – 22/10

Att ödet inte gör hembesök är en gammal sanning. Men den tål att upprepas, särskilt för dig. Oktober är månaden då du äntligen tar klivet. Glöm inte att dina skor är gjorda just för dig. Ingen annan kan gå i dem åt dig. Ansträng dig att uppskatta livets förbisedda sidor. Ring en gammal vän, slå in en fin present till dig själv och vänta tills du glömt bort det. Du kommer snart att upptäcka att det du så länge sökt alltid legat vid dina fötter. Vågar du plocka upp det?

—————

Skorpionen

23/10 – 21/11

Saturnus ringar omber dig att höja rösten denna månad. Dina farhågor om att tappa bort dig själv riskerar annars att besannas. Detta gäller särskilt PBLb vecka 41. I övrigt tycks ditt studenlivs segel fyllas av en frisk bris. Någonting alldeles oväntat väntar runt nästa hörn. Låt din nyfikenhet balanseras av försiktigheten. Men se dig inte över axeln. Sköter du dina kort rätt kommer färgerna på oktoberträdens grenar synas dig än mer sprakande. Sträck ut din hand – någon väntar på den.

—————

Skytten

22/11 – 21/12

Oj oj oj. Oktoberskytten ser riktigt lovande ut. Om du bara passar dig för tutorn med den blå skjortan står lyckan dig bi. I oktober sjunger kajorna utanför Lux bara för dig. Lämna livets mörka tvivel bakom dig, och styr dina bestämda steg norrut. Där väntar livets frukt höjt i ett skimrande dunkel. Liera dig med tvillingarna. Era auror pratar i oktober samma språk. Kräftan döljer något lömskt i den klara blicken som smeker dig i nacken.

—————

Stenbocken

22/12 – 19/1

Det här är månaden du tackar ja till livet. Vandringen du står inför kommer inte vara enkel. Du måste vara redo att ompröva allt du tror på, eller riskera att för alltid fastna i ditt nuvarande jag. Oktoberstenbocken är en mystisk varelse. Låt inte omvärldens sneda blickar hålla dig tillbaka. Följ den vita kaninen. Akta dig för bäst-före-datum. Jupiters månar ler mot dig, det vore väldigt oartigt att inte le tillbaka.

—————

Vattumanen

20/1 – 18/2

Bortom det du ser. Låt det vara månadens ledord. Låt dig inte begränsas av den regniga hösthimlen. Dröm en ny dröm, sjung en ny sång. Under varje sten gömmer sig Lunds glömda hemligheter. De är dina att upptäcka. Framför dig ligger mattan utrullad, men låt dig inte luras – du kan snubbla på den. Inför halloween, sök dig till pastellfärger och undvik anatomi. Sist men inte minst, nys aldrig i medvind.

—————

Fiskarna

19/2 – 20/3

Låt stjärnorna vägleda dig genom en blåsig oktobermånad. I nattens mörker skiner astrologins evigt brinnande eld klarare än någonsin. Men akta dig för att bli bländad. Två av dina närmsta relationer kommer sättas på prov. Du måste varsamt välja vilka av ditt hjärtas pinnar du är beredd att slänga på vänskapens brasa. Merkurius går in i åttonde ladan samma dag du går in genom AF-borgens portar. Låt inte den möjligheten gå till spillo.

—————

xoxo

Astrologihimlens lysande stjärnor, Daniel och Anders ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s