Zoomkväll med puben

Årets virtuella novischperiod har precis avslutats för terminen. Faddrar, befäl, generaler och utskott har ansträngt sig hårt för att ge novischerna någonting som så mycket som möjligt liknar en normal inspark. Årets novischperiod var endast en vecka lång och avslutades igår (lördag) med en finmiddag à la Partus. Aktiviteterna under veckan har bland annat inkluderat en pubkväll med MFs egna pubmästeri, och Sonden var självklart på plats.

Terminens pubmästare Jakob, Ella och Ruben (på bild ovan) höll i en helkväll med mingel, frågesport och viktig information i form av en rangordning av stadens pubar. Dessutom bjöds novischerna på en livesänd drinkskola med många värdefulla tips, bland annat att en to-go kaffemugg fungerar precis lika bra som en vanlig shaker (Sonden sonderar att det kanske är dags att höja stackars pubens budget).

Pubmästeriet passade på att, i frånvaro av MF-puben, rekommendera andra Lundapubar som trots pandemin lyckats hålla öppet (med restriktionerna i åtanke, förstås). Första platsen kneps, som förväntat, av Café Ariman. Redaktionen tyckte att rankningen var ett snyggt drag för att hålla modet uppe hos de nya studenterna, i väntan på det normala studentlivets återkomst.

Mästeriet hade dessutom hög energi och bjöd på god stämning hela kvällen, som nådde ut både till novischerna och till Sondens högkvarter. Om pubisarna kan prestera såhär bra över Zoom väntar vi med spänning på vad som komma skall när MF-puben så småningom slår upp portarna igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s