Nämen, var det dags nu igen?

Var hälsade, MF:are!

En ny termin i Lund. För vissa, den allra första. Under kanske världens konstigaste omständigheter: Pandemi, krig, bränder och… BMC är stängt för ombyggnation!? Det enda vi kan säga med säkerhet är att världen tycks fortsätta framåt, om än med handbromsen lite åtdragen. Kanske är det nu som lundalivet börjar igen?

Ja, vi hoppas det i alla fall. Vi har hört rykten om att Ärtan på Locus öppnar igen inom kort och med de nyheterna brännandes i bakhuvudet (eller var är det långtidsminnet lagras igen?) kan inte ens den allra bittraste föreläsaren hämma vår livsglädje. 

Vi är ju nämligen studenter inom Medicinska Föreningen och därmed easy to please – ge oss bara ärtsoppa, billig öl på Locus-puben, brunch på helgen och en sittning då och då (utan silvertejp och Ahlgrens bilar…) så ska vi nog kunna hållas i schack. Eller vad säger ni? 

Mycket kommer förhoppningsvis förändras i höst, mer än att UB byter färg från grönt till rött. Vi som är Sondens redaktörer kommande verksamhetsår, Nora och Johanna, längtar efter upplevelser som vi kan skriva om. Likaså längtar vi efter att värva nya skribenter, ~content creators~, influencers och andra kreativa själar som vill dela sina tankar om MF, oavsett program. Alla ska med, som Socialdemokraterna poängterade redan 2004. Mer politiska än så blir vi dock inte här! 

Terminen börjar som vanligt med en novischperiod som Sonden ska försöka följa i bästa möjliga mån. Inte vill väl denna utsvultna redaktion missa ett av terminens största evenemang! Så du som läser detta har inte hört eller sett det sista av oss – oavsett vad den tomma blogghistoriken från i våras kan tänkas antyda. 

Vi önskar eder alla en fantastisk start på terminen och hoppas att sommarlovsbakfyllan inte tar allt för hårt på er. Välkomna tillbaka!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s