Horoskop – November

Oh som du har längtat på att få den enda relevanta informationen här i livet, den som säger dig hur stjärnorna står den här månaden och hur du ska göra för att bäst vara universum till lags. Sondens månatliga horoskop är äntligen här. Samla alla du känner och låt våra specialanställda astrologer tyda stjärnornas språk åt er.

Skorpionen (Koffeintabletter)

24/10-22/11

Det här är din månad, kära skorpion. Redan den 4 november inträffar din årliga nymåne – och det kommer du att märka. Du fylls av energi och kraft till förändring. Ska du kanske skaffa ett nytt slavjobb i ett ledset nationskök, ragga upp någon spännande eller kanske till sist ställa dig vid tavlan på PBL? Är det här veckan du faktiskt öppnar kursboken? Inget kan stoppa dig från att uppnå dina mål förutom du själv. Se bara till att hålla balansen – din höga energi kan lätt slå över från charmig till att vara Riktigt Jävla Irriterande.

Någon av dina vänner har en hemlighet som handlar om dig.

Kärleksdagar: 6, 20

Otursdagar: 11, 28

Skytten (Valium)

23/11-22/12

Det här är en månad för lugn, vila och reflektion. Ta många powernaps och drick inga powerking. Ditt inre Zen finns inom räckhåll, kära skytt, om du bara slutar supa så kopiöst och tar tid för self care. Denna månad kanske du kan lära dig baka surdegsbröd, göra en ansiktsmask eller vandra på en åker? Umgås dock helst inte med andra, för du är ärligt talat inte jätterolig denna månad. Då kan du komma ut på andra sidan som en bättre människa när din säsong kickar igång senare i november. 

Akta dig för fallande föremål på torsdagar.

Kärleksdagar: Haha nej

Otursdagar: 11, 30

Stenbocken (Adderall)

23/12-20/1

November är en månad av självförtroende, kära stenbock! Du kanske känner dig extra modig på dansgolvet? Eller du kanske totalt sätter den där arbetsintervjun? Oavsett så utstrålar du lugn och trygghet i din tillvaro och du är taggad på att testa nya saker! Var dock försiktig så att du inte tar dig vatten över huvudet. Mycket kan gå fel med för många bollar i luften! 

…du borde kanske ta jongleringslektioner också?

Kärleksdagar: 4, 5, 18

Otursdagar: 4, 5, 18

Vattumannen (Mikrodoserat LSD)

21/1-18/2

Du drömmer mycket denna månad. Dina idéer sprudlar och framtidsvisionerna trillar ur din mun som virus hos en deltasmittad. Ta till vara på ditt momentum, för när solen går in i din networkingzon den 21a november kommer allt bara att flyta på. Se till att ha LinkedIn redo tills dess så kan du kanske skapa Nästa Stora Grej. Du kan bli nya Zuck som skapar Meta eller en smart entreprenör som skapar en app som dränerar budgeten för hela den offentligt finansierade vården. Världens problem vilar på dina axlar så ta för fan tillvara på denna chans.

Ha dina spirituella behov i åtanke i november, kära vattuman, och fundera på dina chakran. Healing eller tarot rekommenderas varmt, eller varför inte ta ett aurafotografi?

Kom ihåg att stänga av spisen.

Kärleksdagar: 6, 20

Otursdagar: 11, 28

Fiskarna (Okända piller från Darkweb)

19/2-20/3

När solen tar en tripp genom din äventyrszon öppnar sig världens alla under. Utforska staden! Åk till Brunnshög med en spårvagn! Gå till någon kul restaurang! Klipp dig hos en frisör som verkar tvätta pengar men har okej priser så det fungerar ändå! Detta är en upplevelsernas period. Detta gäller även kärlekslivet där du kanske ska experimentera runt lite. 

Månförmörkelsen kommer att falla i din kommunikationszon så i november kan du prata med alla, och alla kommer älska dig. Networking är ditt ledord, kära fisk, och Lunds sociala liv kretsar kring dig. Få bara inte hybris, snälla.

Se upp för en man med blå kappa.

Kärleksdagar:  19, 20, 21 (Grattis till en kul helg!)

Otursdagar: 5, 12

 Väduren (Anabola)

21/3-20/4

Vädurar: Greppa. Tag. I. Pennan. 5e November stiger Merkurius in i ditt åttonde hus, ditt intuitiva hus, och du kommer vara tio steg före alla andra. Du vet vilken sjukdom PBL-fallet mynnar ut i redan innan brainstormen börjat och om du sköter dina kort väl kan du leda gruppen rakt i mål. Bli inte rädd om du stöter på motstånd hos någon know-it-all übermensch som läst The Cell 10 gånger om, för glöm inte: DU är tio steg före. Det är inte alla som vet hur stjärnorna står till, så greppa pennan med självförtroende och organisera, hela november! 

Akta dig för virus denna månad – digitala och vanliga. Någon kanske spanar på dig.

Kärleksdagar: 5e november och framåt

Otursdagar: 1a-4e november

Oxen (ACE-hämmare)

21/4-21/5

Din november är fylld av känslor och passion! Kanske har du inlett en ny het romans med den där snygga fysioterpeuten du träffade på Corbalen? Kanske brinner du lite extra för fallen denna månad och tokläser? Oavsett vad din passion fattar tycke för kommer ljuset brinna i båda ändar och det finns risk för utbränning om du inte tar tid för dig själv också. Du kommer också ha en kuslig förmåga att spara pengar. Vårt råd: investera allt i kypto. 

(Sonden påminner om att vi inte är ekonomiska rådgivare. All investering sker på egen risk)

Den 21 november kommer du att äta någonting tveksamt. 

Kärleksdagar: 24, 28, 30

Otursdagar: 5, 16

Tvillingarna (BPD-läkemedel)

22/5-21/6

Bra och dåliga nyheter, fellow geminis. November drar med sig kaos, en tvillings sanna element. Som om att en vanlig månads humörsvängningar inte vore nog för stjärnornas alldeles egna BPD-diagnos så kommer en riktigt stökig månförmörkelse den 19e november skaka om dig ännu mer. Din glappande käft, låga koncentrationsförmåga och gränslösa beteende kommer accelereras till tusen. Stanna helst hemma hela månaden, det finns en risk för att du krossar Lunds alla öron, hjärtan och hjärnor annars. 

Håll alla vätskor borta från din dator.

Kärleksdagar: Alla, men försök låta potentiella kärleksobjekt vara

Otursdagar: Alla, stanna hemma

Kräftan (Viagra)

22/6-23/7

Om det är någonting man vill vara i November så är det Kräfta. Den 5e november kommer Venus, kärlekens planet, klampa in i ditt sjunde hus: Partnerhuset. Skriker rakt ut. Om det är någon gång du ska “seal the deal” så är det NU. Tycker du att killen i din PBL-grupp som går upp lite väl mycket på tavlan är lite söt ändå? Kör. Tycker du den gifta tutorn med tre barn där hemma har nått? Ja, varför inte. Om det är någon gång du ska skjuta dina skott så är det nu. Personen du gifter dig med träffar du i november, det står nämligen i stjärnorna. Så det så.

Prova att skolka denna månad och sluta vara så himla duktig hela tiden. 

Kärleksdagar: När DU vill!

Otursdagar: 15

Lejonet (Dagen-efter piller)

24/7-23/8

Holy fucking shit du är HET. Släpp loss och visa upp dig för världen! Testa nya frisyrer, kläder, makeup; du kommer naila det 100% i november! Vid det här laget kan vi inte ens varna för hybris, you’re that good. Rid vågen hela november, avsluta månaden på topp och förbered dig mentalt för nästa. Den kommer vara tung i jämförelse. 

Vänta på trappan utanför ÖGs på lördagar du kommer få napp hvergang!

Du riskerar att få en könssjukdom.

Kärleksdagar: All of them

Otursdagar: lol

Jungfrun (SSRI)

24/8-23/9

Stackars, stackars, dig, kära Jungfru. Det är ångest, överanalyserande och avundsjuka när nymånen hamnar i Skorpionen den 4e November. Så se för guds skull till att få igång endorfinproduktionen med vilka tillåtna medel som helst. Ut och spring? Ta en öl? Kanske är det nu du blir en av Sveriges 1 miljon SSRI-brukare? Det är inte kört förrän det är kört, December väntar i slutet av tunneln. 

Skaffa en bättre hemförsäkring.

Kärleksdagar: lol

Otursdagar: All of them 

Vågen (D-vitamin)

24/9-23/10

Självförtroendet har inte varit på topp på senaste, kära våg. I stjärnorna har det bara varit skit och de har inte brytt sig om dig alls, lilla skrutt, men nu ska det bli ändring på det! Du är stor, stark och snygg. Bäst på alla sätt och vis. Affirmationer är ditt ledord genom november och de, tillsammans med D-vitamin, ska få dig genom denna månad av Seasonal Affectionate Disorder (SAD). Gör som en Kardashian och skriv vad du är tacksam för varje morgon eller något sånt. 

Du känner för att mysa denna månad. Köp en massa ljus och dra med någon snygg ner i sängen (för mys enbart). Det kommer du må bra av.

Lås din cykel jättejättehårt.

Kärleksdagar: 13, 18, 25

Otursdagar: 2, 6, 27

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s